karzilla: a green fist above the word SMASH! (Default)
Karzilla, Destroyer of Bugs ([staff profile] karzilla) wrote in [site community profile] dw_maintenance2017-02-12 11:07 pm

Code push imminent!

We're about to pull the lever on tonight's code push! I'll update this post when it's finished. For a reminder of what to expect, check the previous post for the list of changes.

Update: All done! Comment here if you notice any issues that need our attention.
my_tucker: (Default)

Icon uploader not working

[personal profile] my_tucker 2017-02-14 07:18 pm (UTC)(link)
I'm having the same issue as sparkythegeek above. I can upload icons from a URL, but not from a file. I read it was a known issue, but on the support board there were replies to people posting about the issue that says a fix has gone live. The fix does not appear to have made a difference for me. I have tried two different browsers (chrome & FF), two different DW accounts, multiple icons, but nothing is working. I've also cleared the cache on both browsers and performed a DNS flush. No effect.

When I choose a file, it appears to accept it - the name of the file appears next to the browse button, then I add my keyword and comment, and then I press "proceed". It looks like it's going to work (as in there are no error messages) but then the page goes back to how it was with the upload area blank again and no icon added.
denise: Image: Me, facing away from camera, on top of the Castel Sant'Angelo in Rome (Default)

Re: Icon uploader not working

[staff profile] denise 2017-02-15 05:24 am (UTC)(link)
Sorry, we're working on fixing this! (Icon uploading is a code path that is very old and very complicated, and we keep finding more hidden problems...)
my_tucker: (Default)

Re: Icon uploader not working

[personal profile] my_tucker 2017-02-15 06:40 am (UTC)(link)
No need to apologise - it sounds very frustrating. It wasn't working when I wrote this comment several hours ago, but it does appear to be working now, as the icon I just uploaded is only 3.74KB & 100x100px! :)
denise: Image: Me, facing away from camera, on top of the Castel Sant'Angelo in Rome (Default)

Re: Icon uploader not working

[staff profile] denise 2017-02-15 09:42 am (UTC)(link)

Excellent, I was going to ask you if it was working now :)