karzilla: a green fist above the word SMASH! (Default)
Karzilla, Destroyer of Bugs ([staff profile] karzilla) wrote in [site community profile] dw_maintenance2017-02-12 11:07 pm

Code push imminent!

We're about to pull the lever on tonight's code push! I'll update this post when it's finished. For a reminder of what to expect, check the previous post for the list of changes.

Update: All done! Comment here if you notice any issues that need our attention.
phidari: shion tsuchiya looking like a nerd (10-4!)

[personal profile] phidari 2017-02-13 05:58 am (UTC)(link)
The image management is nice!

...Okay I forgot that reaction image was a gif. NEVERMIND.
Edited 2017-02-13 05:59 (UTC)
magicalduck: (embarassment)

[personal profile] magicalduck 2017-02-13 06:06 am (UTC)(link)
I've desperately been trying to upload another icon to my account for like the past 10 minutes hAHA ;u;
noneofyours: (Default)

[personal profile] noneofyours 2017-02-13 06:28 am (UTC)(link)
Same problem here, thanks for looking into this!
nrgburst: (alison effed it)

[personal profile] nrgburst 2017-02-13 07:17 am (UTC)(link)
Ditto this issue!
kaberett: Overlaid Mars & Venus symbols, with Swiss Army knife tools at other positions around the central circle. (Default)

[personal profile] kaberett 2017-02-13 08:43 am (UTC)(link)
I understand a temporary fix is in place - are you still experiencing the problem?

("Temporary" as in "Mark decided it was time for sleep and will write a less hacky one tomorrow", I think...)
laughitup: (Default)

[personal profile] laughitup 2017-02-13 01:35 pm (UTC)(link)
I'm still experiencing this problem.
kaberett: Overlaid Mars & Venus symbols, with Swiss Army knife tools at other positions around the central circle. (Default)

[personal profile] kaberett 2017-02-13 04:50 pm (UTC)(link)
Thank you for letting me know! The dev team is aware of the issue and are looking into it.
nrgburst: (ded)

[personal profile] nrgburst 2017-02-13 01:55 pm (UTC)(link)
It's still not working. "You must choose a file to upload" is what it tells me.
kaberett: Overlaid Mars & Venus symbols, with Swiss Army knife tools at other positions around the central circle. (Default)

[personal profile] kaberett 2017-02-13 04:50 pm (UTC)(link)
Thank you for letting me know! The dev team is aware of the issue and are looking into it.
drunk_scraplet: Scraplet (Default)

[personal profile] drunk_scraplet 2017-02-13 03:02 pm (UTC)(link)
At 10 am EST I got the problems as well where it just tells you to pick a file as if you never chose one at all. I'm not certain if the icon by url is wonky either.
ecclesiophobic: (Default)

[personal profile] ecclesiophobic 2017-02-13 04:07 pm (UTC)(link)
Upload by url is working just fine for me!
kaberett: Overlaid Mars & Venus symbols, with Swiss Army knife tools at other positions around the central circle. (Default)

[personal profile] kaberett 2017-02-13 04:50 pm (UTC)(link)
Thank you for letting me know! The dev team is aware of the issue and are looking into it.
15minuteslatewithcoffee: (Default)

[personal profile] 15minuteslatewithcoffee 2017-02-13 03:32 pm (UTC)(link)
I am still having this issue. I choose a picture to upload, his proceed, and it doesn't upload it and just says "You must choose a file to upload". Which I did.
kaberett: Overlaid Mars & Venus symbols, with Swiss Army knife tools at other positions around the central circle. (Default)

[personal profile] kaberett 2017-02-13 04:51 pm (UTC)(link)
Thanks for saying! This is helping with tracking down the problem :-)
thetinydemon: (Default)

[personal profile] thetinydemon 2017-02-14 10:00 pm (UTC)(link)
Still having this issue, as well. I'm getting a "You must choose a file to upload" error.
my_tucker: (Default)

[personal profile] my_tucker 2017-02-13 08:03 am (UTC)(link)
Thanks for all the hard work guys. It's exciting to have image hosting now!

I think I've found a small problem though. I uploaded an image and found I could post it to my journal when I copy and paste the code generated in the "Image Embed" field to the HTML tab on the post entry page, but it wouldn't seem to post with the code generated in the "Thumbnail Embed" field.

I figured out the problem - the last bit of the code is missing a quotation mark (') in the "Thumbnail Embed" field as per this example: alt='' title='Train/> instead of alt='' title='Train'/> as per the "Image Embed" field code. I find when I add the missing quotation mark it works. It's the same for all sizes selected in the "Thumbnail Embed" field.

I've only uploaded the one image so far for testing purposes, so I'm not sure if it's just that one or all images. Hope that helps anyway...

P.S. I'm quite new to Dreamwidth and I have to say the site has such a nice feel. It's very refreshing!
mark: A photo of Mark kneeling on top of the Taal Volcano in the Philippines. It was a long hike. (Default)

[staff profile] mark 2017-02-13 08:13 am (UTC)(link)
Eagle eyes!

Just pushed out a temporary fix that should help for now. Thanks, let us know if you see anything else!
my_tucker: (Default)

[personal profile] my_tucker 2017-02-13 08:20 am (UTC)(link)
And just like that it's fixed! Thanks Mark, will do, but it looks like it's all working gorgeously now. :)
my_tucker: (Default)

[personal profile] my_tucker 2017-02-13 08:23 am (UTC)(link)
Actually I do have two questions - what is the limit in terms of number of images you can upload for each account type, and is there a maximum file size the uploader will take?
azurelunatic: A glittery black pin badge with a blue holographic star in the middle. (Default)

[personal profile] azurelunatic 2017-02-13 08:27 am (UTC)(link)
The limit is not in number of images, but in total size; the size is 500MB, currently for all account types.

Not sure on the size limits for the uploader.
kaberett: Overlaid Mars & Venus symbols, with Swiss Army knife tools at other positions around the central circle. (Default)

[personal profile] kaberett 2017-02-13 08:41 am (UTC)(link)
(I have an updated faq on this drafted but will not be able to get it live until later today - the joys of lab work on a different continent to most of the volunteers and team! I WAS awake at the 5am code push, I was just getting ready for work...)
my_tucker: (Default)

[personal profile] my_tucker 2017-02-13 09:37 am (UTC)(link)
Hehe no problem. I'm in NZ and this was all happening around dinner time Monday night for me. Will check out the FAQ tomorrow, thanks. :) It's bed time for me now.
my_tucker: (Default)

[personal profile] my_tucker 2017-02-13 11:34 pm (UTC)(link)
Hi kaberett - I just read the updated FAQ re image hosting. Can I clarify something - it says the maximum file upload size is 500MB (huge!), is that also how much the storage space is for each account? Thanks. :)
denise: Image: Me, facing away from camera, on top of the Castel Sant'Angelo in Rome (Default)

[staff profile] denise 2017-02-13 11:45 pm (UTC)(link)
The 500MB is the storage space quota for each account! (I'll make that clearer in the FAQ.) We'll probably be able to increase the quota -- at least for paid/premium paid/seed accounts, and possibly also for free accounts -- in the future, but we wanted to start conservatively.
my_tucker: (Default)

[personal profile] my_tucker 2017-02-13 11:57 pm (UTC)(link)
Ah thanks Denise. :) I just checked one of my LJ accounts that I have TONS of images uploaded to to see approximately how much that would be, and it would appear that I'm only up to 214MB on that account. So 500MB should allow most people plenty as long as the images aren't all massive. It looks like the embedded images load really quickly when they're clicked on too - all very promising! :)
catodon: (jonas)

[personal profile] catodon 2017-02-13 09:45 am (UTC)(link)
Many thanks for really useful improvements and especially for unicode support!
ninetydegrees: Text: Thank you in different languages (thanks)

[personal profile] ninetydegrees 2017-02-13 01:23 pm (UTC)(link)
Particularly loving all the changes made to the Image interface. Thanks everyone for the hard work!
shiroganetakashi: NEED TO FIND EPISODE (Default)

[personal profile] shiroganetakashi 2017-02-13 04:14 pm (UTC)(link)
Thank you!
infernalblood: (Default)

[personal profile] infernalblood 2017-02-13 06:28 pm (UTC)(link)
Another one here where the upload function doesn't work no matter how many tries. URL upload does work though. (Unfortunately it seems like Hollow-Art does watermark their images somehow when uploaded via URL. I mean I was going to leave credit anyway but this is a bit too much covering)
denise: Image: Me, facing away from camera, on top of the Castel Sant'Angelo in Rome (Default)

[staff profile] denise 2017-02-13 08:23 pm (UTC)(link)
I'm sorry about this! Our current working theory is that it's an unintended side effect of a few backend changes, and we'll try to get it fixed as quickly as we can.
infernalblood: (Oh okay)

[personal profile] infernalblood 2017-02-13 10:00 pm (UTC)(link)
Thank you for being on top of things. I guess it might have to do with the new image upload system? I'm no expert tho.
denise: Image: Me, facing away from camera, on top of the Castel Sant'Angelo in Rome (Default)

[staff profile] denise 2017-02-13 10:19 pm (UTC)(link)
Not directly! (The image hosting has existed for a while; this is just putting a more pretty frontend on it.) The problem (we think) is that we did some backend work on how we handle files, which broke the thing that lets you upload a larger icon and resize it on the site, which broke all from-file uploads. (That's the working theory, at least.) It wasn't an immediate fix last night when it cropped up, so [staff profile] mark put in a quick hack fix (that has since stopped helping, it seems) and will be working on a permanent as soon as he can.

You can upload from URL still, though -- if you don't want to wait for it to get fixed, you can upload the icon to another image host like Flickr and then load it from there.
infernalblood: (Unsure)

[personal profile] infernalblood 2017-02-13 10:28 pm (UTC)(link)
Oh okay. These profile images are 100x100 in my downloads though so they shouldn't need to get resized. They're all under 40kb too.

I can wait tho. I already went through the process to upload them despise the watermarks.
Edited 2017-02-13 22:30 (UTC)
denise: Image: Me, facing away from camera, on top of the Castel Sant'Angelo in Rome (Default)

[staff profile] denise 2017-02-13 10:57 pm (UTC)(link)
Yeah, the thing that broke means that all uploads-from-file are broken, not just uploads-from-file that need to be resized! (Think of it like, all uploads-from-file can't proceed until they hear back from the thing that resizes icons with confirmation that the icon is an acceptable size, and the thing that resizes icons isn't answering the phone at the moment.)

PS: our icon size limit is 60kb, not 40kb -- we changed it a while back!
infernalblood: (Default)

[personal profile] infernalblood 2017-02-13 10:59 pm (UTC)(link)
Ah that make sense.

Okay, I didn't remember that.
denise: Image: Me, facing away from camera, on top of the Castel Sant'Angelo in Rome (Default)

[staff profile] denise 2017-02-13 11:27 pm (UTC)(link)

Coincidentally, I'd already put in a reminder of the icon size thing in the news post I'm half done writing...

infiniteviking: A bird with wings raised in excitement. (6)

[personal profile] infiniteviking 2017-02-14 01:24 am (UTC)(link)
Thanks for the smooth code push! :) And especially for the image management. Awesome!

This might be me just now noticing, but I've got a "connection is not secure" icon in my url bar all over Dreamwidth, with a red-lined lock icon beside it as I log in. It's showing as secure for a friend who's on Chrome (which I'm not). Is this an issue, or was it always like that?
Edited 2017-02-14 01:25 (UTC)
denise: Image: Me, facing away from camera, on top of the Castel Sant'Angelo in Rome (Default)

[staff profile] denise 2017-02-14 02:42 am (UTC)(link)
Hm, what browser are you using?
infiniteviking: A bird with wings raised in excitement. (Default)

[personal profile] infiniteviking 2017-02-14 02:53 am (UTC)(link)
Firefox; I also have Ghostery added. It doesn't seem to be blocking anything on DW though.
denise: Image: Me, facing away from camera, on top of the Castel Sant'Angelo in Rome (Default)

[staff profile] denise 2017-02-14 04:32 am (UTC)(link)

If you click on the warning, does it give you any more details?

infiniteviking: A bird with wings raised in excitement. (Default)

[personal profile] infiniteviking 2017-02-14 11:10 am (UTC)(link)
Yes, it gives a standard warning: "Your connection to this site is not private. Information you submit could be viewed by others (like passwords, messages, credit cards, etc.)."
denise: Image: Me, facing away from camera, on top of the Castel Sant'Angelo in Rome (Default)

[staff profile] denise 2017-02-14 01:33 pm (UTC)(link)

Yeah, that's weird. What do you get if you go here: https://www.dreamwidth.org -- same result?

infiniteviking: A bird with wings raised in excitement. (Default)

[personal profile] infiniteviking 2017-02-14 02:52 pm (UTC)(link)
I'll check when I get home -- getting a normal security lock both here and on the link from Waterfox at work. Might be having a problem on the home computer.
denise: Image: Me, facing away from camera, on top of the Castel Sant'Angelo in Rome (Default)

[staff profile] denise 2017-02-15 05:13 am (UTC)(link)
Yeah, my gut sense is that your home browser isn't properly recognizing the certificate, but I'm not a SSL expert :) Are you using the most recent version of the browser?
marahmarie: Sheep go to heaven, goats go to hell (Default)

[personal profile] marahmarie 2017-02-15 04:46 am (UTC)(link)
Firefox does this. The red line/open lock means mixed secure/insecure content, and probably won't be preventable on DW where users can post content that originates from a non-secure connection (but in re-reading the comment after replying, I'm not sure that should happen on log-in though I do see it on Reading pages that have mixed content. So now I want to log out and log back in just to see if it happens for me there, too, since I can honestly say I've paid no attention before this).

https://support.mozilla.org/t5/Protect-your-privacy/Mixed-content-blocking-in-Firefox/ta-p/10990

ETA: Just logged out/logged back in from dreamwidth.org (using Firefox); green icons all the way. But I forgot you can log in/out from any page on DW with a navstrip which might explain a mixed content warning showing up after log-in (I use the navstrip so infrequently that I totally forgot we can do that.)
Edited (re-read comment replied to, added an eta after logging out/back in) 2017-02-15 05:03 (UTC)
primwood: (Default)

[personal profile] primwood 2017-02-14 02:44 am (UTC)(link)
I was told that DW would now have an image database and that I'd be able to upload photos into it. All I see is the ability to put in a URL which is not the same thing, and something that was there before. Am I missing something?
denise: Image: Me, facing away from camera, on top of the Castel Sant'Angelo in Rome (Default)

[staff profile] denise 2017-02-14 04:27 am (UTC)(link)
Yup, in-browser upload is Upload Images and managing uploaded images is Bulk Edit Images. (The former is linked under the 'Create' menu and the latter under the Organize menu!)
primwood: (Default)

[personal profile] primwood 2017-02-15 12:54 am (UTC)(link)
Thank you!
sparkythegeek: (8 Ball)

[personal profile] sparkythegeek 2017-02-14 03:33 pm (UTC)(link)
I'm finding I can't upload a new icon from a file. Even though it shows it is selected, it says I need to choose one to upload. FYI! :)
denise: Image: Me, facing away from camera, on top of the Castel Sant'Angelo in Rome (Default)

[staff profile] denise 2017-02-15 05:23 am (UTC)(link)
We're working on trying to fix this! The thing we thought would fix it did not fix it. :) Sorry; hang tight and it will be fixed as soon as we can.
denise: Image: Me, facing away from camera, on top of the Castel Sant'Angelo in Rome (Default)

[staff profile] denise 2017-02-15 01:25 pm (UTC)(link)

Should be fixed now ... we hope. :)

sparkythegeek: (Default)

[personal profile] sparkythegeek 2017-02-15 01:28 pm (UTC)(link)
OK, thanks! :)
my_tucker: (Default)

Icon uploader not working

[personal profile] my_tucker 2017-02-14 07:18 pm (UTC)(link)
I'm having the same issue as sparkythegeek above. I can upload icons from a URL, but not from a file. I read it was a known issue, but on the support board there were replies to people posting about the issue that says a fix has gone live. The fix does not appear to have made a difference for me. I have tried two different browsers (chrome & FF), two different DW accounts, multiple icons, but nothing is working. I've also cleared the cache on both browsers and performed a DNS flush. No effect.

When I choose a file, it appears to accept it - the name of the file appears next to the browse button, then I add my keyword and comment, and then I press "proceed". It looks like it's going to work (as in there are no error messages) but then the page goes back to how it was with the upload area blank again and no icon added.
denise: Image: Me, facing away from camera, on top of the Castel Sant'Angelo in Rome (Default)

Re: Icon uploader not working

[staff profile] denise 2017-02-15 05:24 am (UTC)(link)
Sorry, we're working on fixing this! (Icon uploading is a code path that is very old and very complicated, and we keep finding more hidden problems...)
my_tucker: (Default)

Re: Icon uploader not working

[personal profile] my_tucker 2017-02-15 06:40 am (UTC)(link)
No need to apologise - it sounds very frustrating. It wasn't working when I wrote this comment several hours ago, but it does appear to be working now, as the icon I just uploaded is only 3.74KB & 100x100px! :)
denise: Image: Me, facing away from camera, on top of the Castel Sant'Angelo in Rome (Default)

Re: Icon uploader not working

[staff profile] denise 2017-02-15 09:42 am (UTC)(link)

Excellent, I was going to ask you if it was working now :)

runpunkrun: drawing of two astronauts floating in space and holding hands (i love the whole world)

[personal profile] runpunkrun 2017-02-14 07:50 pm (UTC)(link)
So excited about the new file management interface!

Now where's the option to turn on https? I've been browsing DW that way for a while, with the bookmark for my reading page pointing to https, but Firefox gives me the lock with the yellow caution sign, saying "parts of this page are not secure (such as images)." Is that a known thing?
ninetydegrees: Drawing: a girl's face, with a yellow and green stripe over one eye (Default)

[personal profile] ninetydegrees 2017-02-14 09:20 pm (UTC)(link)
Can't answer the second question but the option to turn on https is on the beta page: https://www.dreamwidth.org/beta :)
runpunkrun: combat boot, pizza, camo pants = punk  (Default)

[personal profile] runpunkrun 2017-02-14 09:28 pm (UTC)(link)
Ah, the one place I didn't look! Thank you.
marahmarie: Sheep go to heaven, goats go to hell (Default)

Does this work with the add-on of the same name?

[personal profile] marahmarie 2017-02-15 04:57 am (UTC)(link)
Hopefully this is a good question: if I turn on https beta (which I would really like to do), will it conflict with using HTTPS Everywhere? If so, should I disable the add-on on DW? I've never disabled it on a per-site basis before, but can probably look up a how-to on it, if needed.
denise: Image: Me, facing away from camera, on top of the Castel Sant'Angelo in Rome (Default)

Re: Does this work with the add-on of the same name?

[staff profile] denise 2017-02-15 05:15 am (UTC)(link)
No conflicts, no.
marahmarie: Sheep go to heaven, goats go to hell (Default)

Re: Does this work with the add-on of the same name?

[personal profile] marahmarie 2017-02-15 10:10 am (UTC)(link)
Thanks for letting me know! Turning on the beta now.
my_tucker: (Default)

[personal profile] my_tucker 2017-02-14 09:58 pm (UTC)(link)
runpunkrun - re the yellow caution sign on firefox. That happens to me on all the pages I have images from photobucket appearing on. That could be a tiny icon, a background image, a mood theme, not just an image I've included in an entry. Basically the Dreamwidth content is all secure but the images I have hosted on photobucket are not (I note photobucket do not use https encryption). If I block images with my ImageBlock extension & refresh the page, the yellow caution sign disappears, which proves the hosted images are the culprit. As for the implications of this, this article may be helpful: https://support.mozilla.org/t5/Protect-your-privacy/Mixed-content-blocking-in-Firefox/ta-p/10990
Edited 2017-02-14 22:02 (UTC)
runpunkrun: combat boot, pizza, camo pants = punk  (Default)

[personal profile] runpunkrun 2017-02-14 10:09 pm (UTC)(link)
Yeah, I figured it was something like that. All the site pages are giving me secure green locks; I usually only notice it on my reading page. Thanks for the link!
denise: Image: Me, facing away from camera, on top of the Castel Sant'Angelo in Rome (Default)

[staff profile] denise 2017-02-15 05:17 am (UTC)(link)
Hmm, that's weird, since we should be proxying non-SSL images precisely so we don't get the mixed content warning. Lemme look into that a bit more...
my_tucker: (Default)

[personal profile] my_tucker 2017-02-15 06:49 am (UTC)(link)
Oh... Sorry to have uncovered an issue. :( I actually don't have anything from photobucket on this particular account, but I still get the yellow exclamation mark, which does go when I use an extension to block images. So it mustn't only be photobucket images. (Just to be sure about that I just right-clicked and viewed the "page source" on firefox for my entries page on this journal, and did a "find" search for photobucket, but there was no result).

EDIT - no phobucket but it appears the lock icon for my entries and and the userhead on my custom layout are from imgur - imgur have http:// only links.
Edited 2017-02-15 07:01 (UTC)
denise: Image: Me, facing away from camera, on top of the Castel Sant'Angelo in Rome (Default)

[staff profile] denise 2017-02-15 09:46 am (UTC)(link)
Yeah, if you replace the CSS for your custom layout with HTTPS versions of the images, the mixed content warning will go away. (Mood themes, too, if you have a custom one.) I've opened an issue to see if there's any way we can proxy HTTP images in CSS and mood themes, but there might not be; if not, you'll have to find a place on the internet that will host them for you using HTTPS. (Or even put them on DW.)
my_tucker: (Default)

[personal profile] my_tucker 2017-02-15 10:01 am (UTC)(link)
Transferring all my layout images on my accounts to Dreamwidth is definitely on the to-do list, as Photobucket images can be painfully slow to load at times. I'm not sure I'll bother with the existing images in entries simply because there are so many, but from now I'll probably use Dreamwidth for those too. Is there any plan in future to enable albums in the image hosting area? That would be the icing on the cake. :) (Little steps I realise!! Just putting the thought out there).


denise: Image: Me, facing away from camera, on top of the Castel Sant'Angelo in Rome (Default)

[staff profile] denise 2017-02-15 10:04 am (UTC)(link)
Images in entries shouldn't be a problem! They go through the proxy already. :)

Yeah, tagging and albums and all that good organizing stuff are on the list of things to do in the future -- the trick is just figuring out how it should behave.
my_tucker: (Default)

[personal profile] my_tucker 2017-02-15 10:20 am (UTC)(link)
Oh cool - that's good to know re images in entries. :) I have hundreds of entries with images on my main DW account (recently imported over from LJ). Planning to make that one a premium account.

And awesome re albums etc. I shall watch this space!!
ninetydegrees: Drawing: a girl's face, with a yellow and green stripe over one eye (Default)

[personal profile] ninetydegrees 2017-02-15 12:23 pm (UTC)(link)
Thanks for the tip!
sparkythegeek: (Default)

[personal profile] sparkythegeek 2017-02-20 02:47 am (UTC)(link)
Hi again! Is there any way to adjust the image uploader to allow sizes larger than icon-ish? I had uploaded a picture with a larger dimension than that, but it uploaded as 100x100-ish (it might've been 100x149 at the most).
denise: Image: Me, facing away from camera, on top of the Castel Sant'Angelo in Rome (Default)

[staff profile] denise 2017-02-20 02:55 am (UTC)(link)

There's no size restriction on image file uploads, so if you're having problems, doublecheck your image size to make sure you have the right version and then open a support request so someone can look into it (with a link to the image, uploaded somewhere else on the internet)?

sparkythegeek: (Default)

[personal profile] sparkythegeek 2017-02-20 02:55 am (UTC)(link)
Okay, will do - thanks! It happened with a friend's journal too, which made me think to circle back and ask. :)
denise: Image: Me, facing away from camera, on top of the Castel Sant'Angelo in Rome (Default)

[staff profile] denise 2017-02-20 03:06 am (UTC)(link)

hmmmm. You may be grabbing the wrong posting code? The Your Images page has two sets of posting code: the top one is for the full sized image, while the bottom one is for a thumbnail (scaled down) version of the image. The thumbnail defaults to 100px (and can be changed in the drop-down next to the code), so if you copy the bottom code, it will come out as 100x100px (or 100px by whatever size the other dimension would be; we don't change the proportions, just go by the largest dimension). So, if you're copying out of the second of the two text boxes, the image will post at 100px by 100px (or 100px by whatever) -- but it was still uploaded at the full size, and you can post it at the full size by copying the first text box instead of the second. (Am I explaining that well enough? it's been a long day...)

sparkythegeek: (Default)

[personal profile] sparkythegeek 2017-02-20 02:58 am (UTC)(link)
Aha! I figured out what was happening. I went straight from uploading to trying to use that initial URL code in a post. I didn't realize that was a thumbnail only image. Now, as I went over to "manage images", I found where the full-size image is.

Sorry to bother! :)
denise: Image: Me, facing away from camera, on top of the Castel Sant'Angelo in Rome (Default)

[staff profile] denise 2017-02-20 03:07 am (UTC)(link)

Ha! This comment notification came in as I was hitting 'send' on the other reply. :) Glad to have figured it out!