denise: Image: Me, facing away from camera, on top of the Castel Sant'Angelo in Rome (Default)
Denise ([staff profile] denise) wrote in [site community profile] dw_maintenance2014-06-10 12:47 am

Code push underway

Tonight's code push is underway! We'll update this entry when we're done.

EDIT: And we're done! As always, we're watching for issues, but let us know of any problems.

Known issues:

* A [site community profile] dw_news post was posted just before 0800 EDT (see in your time zone). Comment notifications may be delayed for up to an hour or two, due to the high volume of notifications generated by each news post. Please don't worry about missing notifications until at least 1000 EDT.

* If you have a custom journal style, and you're seeing entries in the site default (Practicality/Neutral Good) rather than your custom layout, please recompile your layout layer and then try again. (This code push included S2 changes; we recompiled all the site styles, but we can't force custom styles to recompile.)
nenya_kanadka: Intarwebz = serius bizness (@ Intarwebz srs bsns)

[personal profile] nenya_kanadka 2014-06-10 06:13 am (UTC)(link)
Hi,

I'm having problems with the comments on my posts. All except the top-level comments seem to have disappeared? If I use flat-view, they show up fine, but if I'm using normal view I can only see the top-level comments. If I click through to a thread, I still only see the first comment.

http://nenya-kanadka.dreamwidth.org/104799.html for example.
fu: Close-up of Fu, bringing a scoop of water to her mouth (Default)

[personal profile] fu 2014-06-10 06:16 am (UTC)(link)

Hmm, that's strange. I'll take a look.

nenya_kanadka: Wonder Woman poster (kneeling with sword) ([[♥♦♣♠]] plays well with otters)

[personal profile] nenya_kanadka 2014-06-10 07:18 am (UTC)(link)
Thanks for checking into it!

Yeah, I've made sure I'm not in "top-level comments only" and I've cleared my cache. My wife on a different computer/in a different city is seeing the same thing. (Her journal at [personal profile] muccamukk seems unaffected, though.)
nenya_kanadka: cartoon teddy squees with joy (@ squeh!)

[personal profile] nenya_kanadka 2014-06-10 07:26 am (UTC)(link)
Thanks, it seems to be working for me again! Appreciate the quick help. <3
fu: Close-up of Fu, bringing a scoop of water to her mouth (Default)

[personal profile] fu 2014-06-10 07:24 am (UTC)(link)

Fixed now, thanks for letting us know!

nenya_kanadka: lightbulb moment (@ inspiration)

[personal profile] nenya_kanadka 2014-06-10 07:26 am (UTC)(link)
Thank you so much!
dancing_serpent: (Default)

[personal profile] dancing_serpent 2014-06-10 10:07 am (UTC)(link)
My custom layer doesn't show like normal. For example, when I open community comment pages, I don't get to see them in my style like usual, not even in the community's style or the site style. Instead I get the Practicality Neutral Good theme.
dancing_serpent: (Default)

[personal profile] dancing_serpent 2014-06-10 11:12 am (UTC)(link)
Okay, I edited my custom layer and now it seems to work fine again. I'll keep my eyes in it. Thanks :)
lienne: A fountain pen nib, lying on paper. (Default)

[personal profile] lienne 2014-06-10 12:25 pm (UTC)(link)
AFAIK, the [community profile] alicornutopia community hasn't touched its default style at all, so I don't think this is an issue that recompiling would fix:

Previously broken entry in site style - fixed; same entry in community style - eek!

Previously broken entry in site style - fixed; same entry in community style - eek!

In case you're not seeing the eek, I can provide screenshots on request, but the basic problem is that the entry takes a god's age to load and then shows up with all comment threads after the first one shoved up against the side of the frame, the community sidebar nowhere to be found, and the start of the second-and-subsequent-comment-threads block overlaid on the same space as the entry text and first comment thread.
juliet316: (Torchwood: Ianto Jones)

[personal profile] juliet316 2014-06-10 01:29 pm (UTC)(link)
Suggestion if your on IE (I'm on 9, so I don't know if this will fix this for everybody on IE): If you turn compatibility view, it does seem to fix the issue in the community style. Admittedly, it's a band-aid, and not everyone has IE, but it's at least one solution for some people while you guys work on a permanent fix.
Edited 2014-06-10 13:30 (UTC)
lienne: A happy, whirring cartoon chainsaw. (emotion: gleeful (perhaps deranged))

[personal profile] lienne 2014-06-10 01:58 pm (UTC)(link)
No worries! It is a vast improvement on the previous situation. XD
lienne: A happy, whirring cartoon chainsaw. (emotion: gleeful (perhaps deranged))

[personal profile] lienne 2014-06-10 02:11 pm (UTC)(link)
Bwahahahahahahaha. I am only too happy to help. :D
fu: Close-up of Fu, bringing a scoop of water to her mouth (Default)

[personal profile] fu 2014-06-11 06:25 am (UTC)(link)
Fixed and thank you for the links :D